伊莉討論區

標題: G-DRAGON內地騷扮鬼扮馬 [打印本頁]

作者: rousseau73    時間: 2016-7-4 12:04 AM     標題: G-DRAGON內地騷扮鬼扮馬

韓國天團BIGBANG近日喺內地各城市舉行粉絲見面會,而隊長G-DRAGONGD)就一改其型格Look,換上唔同嘅裝束賣萌吸粉絲。之前曾經扮過白雪公主、Minions同孖寶兄弟,而GD喺噚日嘅重慶見面會上,GD就身穿灰色長袍,戴住帽再加埋條辮,變身黃飛鴻。GD更係台上大擺甫士,相當活潑。嚟緊22號至24BIGBANG嘅見面會更巡到嚟香港,唔知到時GD會扮咩呢?

BIGBANG喺見面會上除咗為歌迷獻唱,又大玩遊戲,而5子更好似豁出去,完全唔顧自己嘅形象咁,不過粉絲一啲都唔介意,事關見到偶像最真嘅一面咁話。

心得:想不到 G-DRAGON 在內地表演,竟然可以這樣吃得開,表演不同角色,與眾同樂!

[attach]114906417[/attach][attach]114906419[/attach][attach]114906421[/attach][attach]114906422[/attach][attach]114906424[/attach][attach]114906426[/attach][attach]114906429[/attach][attach]114906431[/attach]

作者: a5720104    時間: 2016-7-4 02:20 AM

這次在對岸的見面會
竟然扮這幾個角色
只能說他真是犧牲重大

作者: FREEDOMCHAN    時間: 2016-7-4 08:41 PM

為了人民幣...既然淪落成這樣
丟人現眼
作者: zogol    時間: 2016-7-4 11:12 PM

為了要回饋粉絲,該犧牲還是要犧牲的。
作者: pete0083    時間: 2016-7-6 09:53 PM

在對岸的見面會
竟然扮這幾個角色
他真是犧牲重大

歡迎光臨 伊莉討論區 (http://www0070.eyny.com/) Powered by Discuz!